Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

30.05.17: Veteraners helse

30/05/2017 @ 08:00 - 12:00

30.05.17: Veteraners helse

Fagfolk fra kommunal og offentlig sektor samt personell fra alle deler av hjelpeapparatet som kommer i kontakt med veteraner er velkommen til seminar 30. mai i Madlaleiren i Stavanger.

Temaet for seminaret er: Veteraners helse (Veteran= personell som har deltatt i enhver operasjon i utlandet som krever bruk av militære styrker og som er godkjent av norske myndigheter. Dette omfatter over 100.000 personer siden 1947 og fram til i dag)

Seminaret blir gjennomført i regi av Rogaland arbeidsutvalg for veteraner som består av: representant fra Stavanger kommune, NAV, Forsvaret, Norges veteranforbund for internasjonale operasjoner (NVIO), Veteranforbundet SIOPS – Skadde i internasjonale operasjoner, RVTS Vest og veterankoordinator ved Håkonsvern i Bergen.

Seminaret er motivert av Regjeringens oppfølgingsplan for ivaretakelse av personell før, under og etter internasjonal tjeneste, og skal handle om veteraners helse, og helseutfordringer som kan oppstå som følge av internasjonal tjeneste. Kommunale og offentlige hjelpe- og omsorgstjenester spiller en sentral rolle i arbeidet med å ivareta de hjelpebehov veteranene måtte ha.

Vi ønsker derfor å invitere engasjerte helsearbeidere, fagfolk fra kommunal og offentlig sektor og personell fra alle deler av hjelpeapparatet som kommer i kontakt med veteraner til å lære mer om veteraners helse for bedre å kunne hjelpe og støtte de veteraner som trenger det.

 

Påmeldingsskjema

 

Fristen for påmelding er  08.05.17            

Seminaret er GRATIS og inkluderer lunsj!

 

Seminaret har plass til 200 deltagere. Meld deg på i god tid – det blir fort fullt.

Detaljer

Dato:
30/05/2017
Tid
08:00 - 12:00
Kategorier for Arrangement:
,