Endring av dato:

Vi er nå kommet i den situasjonen at vi ser oss dessverre nødt til å utsette konferansen «Stille vann – menn og selvmord» fra 16. februar til 11. mai! Det er fortsatt for mye usikkerhet vedr. smittesituasjonen, noe som gjør at mange er usikre på å delta fysisk. Leve ønsker at konferansen skal nå bredt ut og samle maks antall i sal. Det er et viktig tema vi tar opp i år som berører mange og som også er av interesse for flere. Vi ønsker flest mulig fysisk i salen i tillegg til digital visning.

Stille vann

Menn og selvmord

Dato: 11. mai 2022/ kl. 09.00 -16.00
Sted: Radisson SAS Bryggen / digital deltagelse
Arrangører: LEVE Hordaland, RVTS Vest og RKBU Vest.

Arrangørene legger til rette for deltagelse både fysisk og digitalt.

 

Forelesere

Med forbehold om noen endringer.

Ingvild H. Kjørrefjord (Konferansier)

Ingvild H. Kjørrefjord har siden hun mistet sin bror Kjetil i 2013, engasjert seg i selvmordsforebygging. Hun er nestleder i Landsstyret i LEVE og jobber til daglig som leder for innovasjon i StormGeo.
2

Jon Schultz

"Må vi snakke om følelser?»

Jon er gift og har tre barn. Han jobber som advokat. I 2011 mistet han sin eldste sønn i selvmord. Han har etter dette engasjert seg sterkt i arbeidet med etterlatte og har blant annet vært nestleder i LEVE i 6 år frem til 2021, han er også sorggruppeleder og er initiativtaker til Pappanettverket.

Schultz

Greta Gramstad

«Kirkens SOS møter menn i krise!»

Leder Greta Gramstad og nestleder Karl Dag Bærug har jobbet med selvmordsforebygging i Kirkens SOS’ døgnåpne krisetjeneste i hhv 38 og 26 år. Som Norges største krisetjeneste besvarer vi nærmere 500 samtaler hvert døgn på telefon, chat og sos-melding. Nær halvparten av telefonsamtalene er fra menn. I presentasjonen vil de se på hva vi møter i disse samtalene,  og hva vi gjør for å skape gode samtaler om livskriser og selvmordstanker.

Foto: Alice Bratshaug, BT

4

Karl Dag Bærug

«Kirkens SOS møter menn i krise!»

Begge har jobbet med selvmordsforebygging i Kirkens SOS’ døgnåpne krisetjeneste i hhv 38 og 26 år. Som Norges største krisetjeneste besvarer vi nærmere 500 samtaler hvert døgn på telefon, chat og sos-melding. Nær halvparten av telefonsamtalene er fra menn. Greta og Karl Dag vil snakke om hva de møter i disse samtalene, og hva de gjør for å skape gode samtaler om livskriser og selvmordstanker.

3

Johannes Langhelle

Utdannet politi, jobber som aktivitør på Blå Kors dagsenter. Vil fortelle sin historie som typisk vellykket ung mann som hadde alt, utenom god psykisk helse.

5

Sigurd Furstenberg Tillisch

Sigurd Furstenberg Tillisch, sykepleier, Foreningen Menn i skjul

"Verksted og sofagruppe"

En kortreist, analog tilnærming til mannehelse og relasjonsbygging. Innhold og ringvirkninger.

6

Rolf Erik Scott

Rolf Erik Scott, antropolog og sykepleier, Foreningen Menn i skjul.

"Verksted og sofagruppe"

En kortreist, analog tilnærming til mannehelse og relasjonsbygging. Innhold og ringvirkninger.

7

Påmelding

Pris (både fysisk og digital deltagelse):

590,- per person.

Frist for påmelding: 27. april

 

Program (kommer)